SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sjöbo Idrottsförening
Fotboll
F010/012

Lagen F14
2024-02-29 21:15

Här kommer lagen till cupen för F14. Samling 17.15.  I länken nedan kan ni se spelschemat.

 

Skånecupen 2024 (skanecupen.se)

 

Lag Blå - Grupp 1:

Tränare: Philip och Emil

Lykka

Inez

Stella S

Stella H

Nellie O

Julia A

Maja S

Maja G

 

Lag Vit - Grupp 2:

Tränare: Nicklas och Anders

Minnea

Natalee

Märta

Alicia

Molly

Malva

Tilde I

Tilly

Nila

 

Lagen för F13 kommer presenteras imorgon kväll.

Schema bemanning Sparbanken Skåne Cupen 1-3 mars
2024-02-27 13:53

Här kommer slutligt schema inför helgens cup, va på plats en stund innan ert pass börjar!

 

Fredag 17.00-20.30
Ankomstvärd: Marie Jansdotter
Hall/Korridor-värd: Paddy Nilsson
Speaker 1: Elna Jönsson

Speaker 2: Malena Olsson
Funktionär 1: Olof Persson

Funktionär 2: Martin Andersson
Kiosk 1: Michelle Hedeblad
Kiosk 2: Sara Mårtensson
Kiosk 3: Emma Persson
Kiosk 4: Ann Lindberg
Kiosk 5: Emma Lanevi

Lördag 10.00
Bortforsling sopor 1: Kim Knudsen
Bortforsling sopor 2: Robin Thulin


Lördag 15.00
Bortforsling sopor 1: Maria Aldenbrink

Bortforsling sopor 2: Jerry Isaksson

Söndag 10.00
Bortforsling sopor 1: Isac Johansson

Bortforsling sopor 2: Emil Andersson

Söndag 15.00
Bortforsling sopor 1: Daniel Nilsson

Bortforsling sopor 2: Martin Eriksson

 

Ankomst värd: Tar emot och checkar av lagen, informerar om omklädningsrum, tar emot och informerar om matchrapport.

Hall/Korridor-värd: Cirkulerar och ser till så att allt ser bra ut, tömmer papperskorgar, plocka skräp hålla rent på läktarna håller ordning i spelhörnan. Hålla lite koll i omklädningsrummen. (inget stök i hallen, vara synlig vid större ungdoms samlingar)

Speaker: Är en person som pratar i högtalarsystemet under matcherna i respektive hall. (mer detaljerad info finns i mappen där man sitter)
Funktionär:
Stöttar speakern, sätter upp/byter skyltar för lagen som ska spela, rapporterar resultaten via komradio till sekretariatet. (mer detaljerad info finns i mappen där man sitter)
Kiosk: Säljer godis, mat och dricka. (i kiosken är vi endast vuxna)

Sopansvarig: Soporna hämtas i rummet mitt emot kiosken i korridoren. Soporna körs och slängs på industriområdet vid Source Food ut mot Esplanaden i en blå container. Släp finns på plats

STU - F14 (födda 2010)
2024-02-16 08:08

I år är det F-2010 som ska tas ut till STU 14 och vi har igår kväll haft en kort genomgång med tjejerna om vad detta innebär.
STU är Skånes FF som söker talanger till uttagningar till kommande Skåneläger och efter det kommande distriktsläger. Ett antal träningar kommer att genomföras tillsammans med resten av Skånes främsta 14-åringar. Gallringen och motståndet är tufft och det krävs att man har drivkraften, ger allt på alla träningar och brinner för fotbollen samt är mentalt förberedd på en eventuell motgång om man inte skulle ta sig vidare.

Avgiften för att delta är 1000 kr. Klubben står för en del av avgiften men beroende på hur många som anmäls så kan även en personlig avgift bli aktuell.

Närvaro på träningarna är obligatorisk om man anmält sig. Om man inte kommer till STU-träningarna får föräldrarna betala anmälningsavgiften i efterhand till Sjöbo IF.

Som ni säkert förstår är detta ett riktigt kraftprov och för att ha en möjlighet ska man verkligen brinna för fotboll, ge allt på varje träning även i klubblaget och ha hög träningsnärvaro för att komma vidare.
Förälder måste vara på plats på första träningen och kunna stå för transport till och från träningarna. Träningarna hålls på olika ställe i zonen. Tränare från Sjöbo IF kommer eventuellt vara på plats men är där i syfte att utbildas. Tjejernas träningar kommer alltså att ledas av tränare från Skånes FF.

Vi kommer att ta in intresseanmälningar på kommande träningar från er så ni får gärna prata om det hemma med era barn om det är nåt som passar just ert barn och om dom känner sig redo. Anmälan kommer sedan att göras i samråd spelare/tränare/förälder.

Vi kommer att prata med tjejerna ytterligare på lördagens inomhusträning och välkomnar även er föräldrar som har frågor och funderingar.

Med vänlig hälsning, Ledarna

Nyhetsbrev Våren/Sommaren 2024
2024-01-31 19:24

Vi har gått till A-slutspel i Vinterserien för F14 som vi deltagit i under vintern 2023/2024 som spelas lördagen den 10/2 i Höllviken.

 

Vi fortsätter att träna tisdagar på konstgräset, torsdagar på Sjöbo Fitness och på lördagar tränar vi inomhus på Färsingaskolan fram till hemmacupen.

 

Till hemmaturneringen Sparbanken Skåne Cup den 1-3 mars har vi anmält 2 lag i både F13 och F14 som vi informerat om tidigare.

 

Alla spelare i F14 (spelare födda 2010) kommer även att bli kallade av föreningen till en obligatorisk domareutbildning. Därefter beslutar man själv om man vill bli domare i föreningen och döma matcher.

 

Vi kommer att kalla till ett föräldramöte under mars månad innan serierna drar igång.

 

F010/012 har anmält ett lag i F13 och ett i F14, där vi detta år samtliga kommer att spela 9-mannafotboll.

 

VI har i år för första gången anmält oss till Distriksmästerskapet för 14-åringar. Mer info i länk nedan:

https://www.skaneboll.se/tavling/distriktmasterskap-dm/

 

Även detta år har vi anmält oss till FC Rosengårds koncept ”Hattrick by FC Rosengård” som gjorts möjlig då Sparbankenstiftelsen står för finansieringen. Detta året är det fokus på F13 (spelare födda 2011-2012)

https://fcrosengard.se/ansok-om-ett-nytt-ar-med-hattrick/

 

Vi har även anmält oss till YA-cupens Flickturnering för F14. Mer info i länk nedan:

https://yacupenfotboll.ystadsallehanda.se/lottning-resultat-f14/

 

Vi vet att det är långt till sommaren, men redan nu kan vi meddela att det även i år blir en övernattningscup för tjejerna. Vi kommer att åka till Åhus Beach Fotboll 2024 (3-5/7). Detta har gjorts möjligt bl.a. pga lagets insatser vid bl.a. Öveds Julmarknad och efter att Sjöbo IF gått in och stöttat oss med finansieringen. Vi har anmält ett F13-lag och två F14-lag i turneringen för att ge samtliga tjejer möjlighet att deltaga.

 

Väl mött

 

Ledarna i F010/012

Uppdatering matchkläder
2024-01-22 19:50

Nu är det dags att gå igenom allas matchkläder. Skicka vilken storlek och nummer ni har nu och om ni behöver byta eller inte. Skriv då även vilken storlek ni vill byta till. Meddela även om ni behöver nya strumpor och vilken storlek ni vill ha.

Meddela via sms till Maria 0736-394777

2024-01-08 09:29

Lagets egna Swishnummer.
F2010:  1232445229
F2011/2012: 1230353953

Skriv alltid namn på spelaren vid inbetalning samt vad det gäller ex, BL för bingolotter, SL för Sverigelotter osv osv.

 
Sponsorer